You are currently viewing Színesbőrűek dreadlock haja

Színesbőrűek dreadlock haja

Sajnos, amikor valaki megkeres egy dreadlock készítőt és mutat neki egy képet, hogy milyen dreadlockot szeretne magának, akkor megesik, hogy negatív választ kap. Sokan nincsenek tisztában az alább olvashatókkal. Az alábbiak összefoglaló lényege annyi lenne, hogy az egyenes hajú európai hajból fizikai képtelenség olyan dreadlockot varázsolni, mint amelyet a színes bőrűeknél: rap klipekben vagy az Amerikai filmekben láttunk. 

Színes bőrűek hajszálai jóval vastagabb szálúak és sűrűbben helyezkednek el. Ebből már tudható a fizika szabályai szerint, hogy jóval több darab tincs lesz ugyanakkora négyzetcentiméterről. Viszont ehhez párosul még az, hogy eszméletlen göndör a hajszáluk. Ennek a göndörségnek köszönhetően pedig jóval vékonyabb tincsekbe összpontosult dreadlock tincsek is egyben tudnak maradni. Szemben az egyenes szálú hajszerkezettel.

Egy kis ismertető miben különböznek a különböző haj típusok.

Nincsen semmilyen drogériai eszköz, csodamasina vagy varázsige amivel az európaiak haj szerkezete ilyenné alakítható lenne. Ebből kifolyólag pedig nem lehet semmilyen megoldás mellett olyan sok sűrű és vékony dreadlock tincse senkinek mint a fentebb említett mázlistáknak.

De ettől még nem szabad feladni a dreadlock megszerzésének vágyát! Körbe kell nézni milyen fehér ember hordta dreadlock az, ami tetszik számunkra. Googleben, Instagramon, Pinteresten millió meg egy lehetőség közül választhatunk. Csak legyünk egy kicsit nyitottak az új információk alapján.