You are currently viewing Túl sok töprengés a dreadlockon

Túl sok töprengés a dreadlockon

Azért a dreadlock készítése nem éppen egy tetoválás vagy egy piercing beszerzésével ér fel! Hiszen a dreadlock levágható, újra növeszthető utána a haj. Tehát nem okoz olyan maradandó sérüléseket. Vagyis az állapot cserélhető, nem úgy mint a másik két drasztikusabb változást ígérő párja. 

Éppen ezért nem kell túl sokat aggodalmaskodni azon hogy valaki akar e dreadlockot vagy sem. Bele kell vágni a dologba. Ki kell próbálni, hogy milyen az életérzés ezzel a hajviselettel. Ha tetszik, hagyjuk az állapotot. Amennyiben pedig nem, könnyű változtatni olló segítségével. A hajunk igy is úgy is nőni fog magától. Tehát újra növeszthető a hajunk, amennyiben nem tetszett a dreadlockunk és levágtuk.

Nem kell fodrászüzletben ücsörögnöd.

Ha szeretné valaki a fejét ilyenfajta tincsekre áldozni, mi tartja vissza? Miért kell túl sokat gondolkodni, aggódni ezen a dolgon? Bele kell vágni! Mint ahogy bármi másban is az életben, és élvezni kell ahelyett, hogy napról napra álmatlan éjszakák és forgolódó esték lesznek áldozatai a döntéshozatal hiányának.