You are currently viewing A dreadlock készítés hibáiról

A dreadlock készítés hibáiról

A dreadlock nem csak egy egyszerűen és könnyen elkészíthető dolog. Érteni kell annak készítéséhez és tapasztalat sem árt. Pont ezen labilitása miatt könnyen megeshet, hogy rosszul készítik el a dreadlockot. Viszont nem kell megijedni, mindig van lehetőség mindenféle dreadlock haj kijavítására. A megfelelő személyhez kell ezzel fordulni, és ő tapasztalatából adódóan tudni fogja azt, hogyan is kivitelezze a megfelelő javítást.

Az is fontos információ számodra, hogy mi alapján nevezzük úgy a dolgot, hogy a jó javítás. Ez mondhatni egy információ a javítás függvényének nevezett módszeren belül. Mivel nem ugyanolyan rasztát szeretne mindenki. Emiatt nem ugyanúgy kell kijavítani – a bármilyen módon is elrontott – dreadlockot minden esetben. A kérdés első körben az szokott lenni, hogy milyen végeredmény dreadlock a vágyott cél az ügyfél azaz a dreadlock viselője számára.

Ne gondolja senki, hogy ez egyszerű dolog.

Hiszen két személynél is megeshet, hogy teljes mértékben ellenkező vágyai vannak a saját dreadlockjukkal kapcsolatban. Itt teljesen másmilyen módon kell javítás alá vonni esetlegesen pontosan ugyanolyan kinézetre elkészített dreadlock esetén is.