You are currently viewing Dreadlock hosszabbítás

Dreadlock hosszabbítás

Amennyiben valakinek a dreadlock haja nem kielégítő hosszúságú, úgy van megoldás erre a problémára (is). Szolgáltatás szintjén, nemcsak házi praktikaként. Ez a dreadlock hosszabbítás. Valójában kevesebb idő, pénz és szenvedés, mint maga a dreadlock készítése. Természetesen valamelyest a zsebbe mélyebben be kell nyúlni ahhoz, hogy minőségi állapotú és tartós, azaz nem könnyen leszakadó tincseket kapjunk a dreadlock készítő mestertől.

A dreadlock hosszabbítás olyan módon történik, hogy először is valódi raszta tincsek készülnek. Ami saját hajunkból majd ezek végére speciálisan tartós technikával – mondhatni a hegesztés erősítővel – felkerülnek hosszabbítás tincsek. 

Lehet „rövid” idő alatt hosszú hajad.

Amennyiben a dreadlock pótlás tincsek ugyanolyan színűek mint az eredeti haj, észrevehetetlen a pótlás jelensége. Sokszor megesik, hogy jó pár ügyféllel- és hónappal később maga dreadlock készítő is meglepődik azon, hogy melyik raszta lett hosszabbítva és melyik készült eredeti hosszúságú hajból.

Tehát ennek függvényében bátran lehet bele fogni a dreadlock hosszabbításba is, amennyiben valakinek túl rövid saját megítélésére szerint a rasztája.